Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 03. 05:02, szombat | Helyi

ELLOPTA AZ ÉTKEZŐ ASZTALT A SZÉKEKKEL EGYÜTT

ELLOPTA AZ ÉTKEZŐ ASZTALT A SZÉKEKKEL EGYÜTT

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több zagyvarékasi ingatlanból tulajdonított el különböző értékeket. Nem válogatott: az egyik házból még az étkező asztalt és a hozzá tartozó négy széket is elvitte.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bejelentette-hogy-elloptak-a-rendorok-egy-ora

Biciklije eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségen egy zagyvarékasi lakos. Elmondta, hogy járművét még előző nap lezárta az egyik helyi közintézmény előtt, és másnap hűlt helyét találta. A rendőrök a begyűjtött információk alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és megkezdték felkutatását. A kerékpárt időközben megtalálták, és a bejelentéstől számított egy óra elteltével már vissza is adták a sértettnek. Majd előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra a zagyvarékasi fiatalembert, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves férfi terhére róható egy korábban elkövetett lopás is: az egyik zagyvarékasi családi ház udvaráról 15 baromfit vitt el. Az állatok egy részét a rendőrök megtalálták, és visszaadták a sértettnek. Szintén felelnie kell azért a tettéért, hogy egy másik helyi ingatlanból több mint 800 ezer forint értékben zsákmányolt különböző dolgokat. Volt köztük egy étkezőasztal és négy szék, amiket a rendőrök megtaláltak, és visszaadták a tulajdonosának.

A kétrendbeli lopás bűntett, valamint lopás vétség miatt kihallgatott férfit a hatóság őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.