Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Április 27. 07:54, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Eltűnt nyolcéves kisfiút keres a rendőrség

Eltűnt nyolcéves kisfiút keres a rendőrség

Eltűnt pénteken egy nyolcéves kisfiú Szegedről; Szegedi Leventét a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság is keresi - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI-t szombaton.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 8 éves kisfiú április 26-án 16 óra körüli időben tűnt el Szegedről, a Retek utcából.
Levente körülbelül 120 centiméter magas, 22 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor világoszöld színű, terepmintás nadrágot, krém színű pólót, barna színű baseball sapkát és fekete színű sport cipőt viselt. Egy sötét színű, "starwars" feliratú iskola táska volt nála.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a rendőrség honlapján szereplő képen látható kisfiú hollétéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.