Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Április 04. 13:04, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

FINN AKCIÓ SZÁMOKBAN

FINN AKCIÓ SZÁMOKBAN

A rendőrök kicsivel több mint 2000 járművezetőt ellenőriztek 4 óra leforgása alatt, közülük 17 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

A rendőrök 2023. április 3-án finn módszeres ellenőrzést tartottak Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több településén. A preventív akció az ittas gépjárművezetők kiszűrésére irányult, mivel az így vezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Az akció ideje alatt az egyenruhások több mint 2000 gépjárművezetőt ellenőriztek, amiből 17 sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda. A rendőrök az általuk észlelt egyéb szabálysértések és szabályszegések elkövetése miatt 5 járművezetőt figyelmeztettek, 9 helyszíni bírságot valamint 6 közigazgatási bírságot szabtak ki, 4 sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése közös érdek. A felelőtlen sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik. Éppen ezért kollégáink ezen irányú ellenőrzéseire folyamatosan számítani kell. A rendőrök 2023. április 11-én a vármegye teljes közigazgatási területén ismételten finn módszerrel szűrik ki a forgalomból az ittas, illetve bódult vezetőket.

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.