Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 25. 12:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Halálos baleset Mánfánál - Megindult a forgalom a 66-os úton

Halálos baleset Mánfánál - Megindult a forgalom a 66-os úton

Feloldották a teljes útzárat a 66-os úton Mánfánál, így félpályán haladhatnak a járművek a szakaszon, amelyen csütörtökön reggel egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy teherautó ütközött össze. A balesetben az autóbuszon utazók közül egy ember meghalt, négyen megsérültek, könnyebb sérülést szenvedett a teherautó vezetője is.

MTI Fotó: Sóki Tamás

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a forgalom váltakozó irányban rendőri irányítás mellett megindult.
Csütörtökön reggel menetrend szerinti buszjárat ütközött össze egy teherautóval Mánfánál. A balesetben a busz egyik első ülésén utazó középkorú férfi vesztette életét, négy további utas könnyebben megsérült. Az ütközés következtében az út szélén éppen járművét szerelő teherautó-sofőr szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A busz vezetője nem sérült meg.
A Pannon Volán Komló és Pécs között közlekedő járatán mintegy negyvenen utaztak, többségében pécsi iskolákba járó diákok, illetve a megyeszékhelyre tartó dolgozók.
A Komlói Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.