Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. December 28. 10:22, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.


Egy helyi lakos közlekedett gépkocsijával Jászberény belterületén 2020. december 27-én 15 óra 50 perc körül. A sofőr haladása során, egy balra ívelő útkanyarulatban elveszítette az uralmát járműve irányítása felett, az úttestről felhaladt a bal oldali füves területre, ahol egy lánckorlát két oszlopát kidöntötte majd egy fának ütközött. A helyszínre kiérkező rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nem csak a saját, hanem mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!
… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

2024. Május 07. 14:39, kedd | Helyi

Kunyhó égett Karcagon

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméter alapterületű épület kedd reggel Karcagon, a Partoskert 1 utcában.

2024. Május 07. 14:00, kedd | Helyi

KOPJAFA AVATÁS A VADÁSZHÁZNÁL

A Karcagi Nagykun Vadásztársaság fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából kopjafát állított a Vadászháznál.