Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Február 13. 21:11, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság indított eljárást, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy tiszasülyi lakos ellen. A rendőrök 2021. február 12-én, a délutáni órákban, Szolnok belterületén intézkedés alá vonták a személygépkocsival közlekedő férfit. A járőrök megállapították, hogy a rendőrhatóság a 20 éves fiatalembert eltiltották a járművezetéstől, ezért a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Így járt az a 37 éves férfi is, akit szintén járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe. A helyi férfi ugyanezen a napon, az esti órákban Szolnok belterületén közlekedett személygépkocsival. A rendőrjárőr az ellenőrzés során megállapította, hogy a Szolnoki Járásbíróság a férfit a járművezetéstől eltiltotta, ezért a jogsértőt előállították.

A mostani téli, rendkívüli hideg időjárási körülmények fokozott óvatosságot és körültekintő, fegyelmezett vezetést igényelnek! A lefagyott, havas úttesten történő közlekedés során, kiemelten fontos a jármű sebességének csökkentése, és nagyobb követési távolság tartása a közlekedő autók között! Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: 24, hírek, megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.