Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2021. Szeptember 02. 09:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett segédmotoros kerékpárral Tiszaderzsen, a Kossuth úton a Széchenyi út irányába 2021. szeptember 1-jén, a délelőtti órákban. Közlekedése során a motoros jobbra kívánt kanyarodni, azonban nekiütközött egy forgalmi okból megálló személygépkocsinak, ami miatt a segédmotorkerékpáros elesett. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a tiszaderzsi lakos úgy ült segédmotoros kerékpárjára, hogy előtte alkoholt fogyasztott, sőt vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást a jogsértővel szemben.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai lakos közlekedett tehergépkocsival 2021. szeptember 1-jén 5 óra 35 perc körül a 4. számú főút 92. kilométerszelvényében Budapest irányából Debrecen felé. A sofőr közlekedése során későn észlelte az előtte vele azonos irányba közlekedő, forgalmi okból álló személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvényt, amibe beleütközött. Az ütközés erejétől az utánfutó kifordította a személygépkocsit a bal oldali forgalmi sávba, ahol további két jármű lett részese a balesetnek, míg a járműszerelvény utánfutója az előtte álló járműszerelvénybe ütközött. A baleset következtében két személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, míg két személy könnyű sérülést szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 14:00, szerda | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RENDŐRMÚZEUMBAN

A Rendőrmúzeumban 39 amatőr művész közel 100 alkotásával nyílt kiállítás.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

VERSES DÉLUTÁN A KÖNYVTÁRBAN

A Költészet Napjához kapcsolódva verses délután került megrendezésre a Csokonai Könyvtárban Karcagon.

2024. Május 08. 09:13, szerda | Helyi

TOBORZÁS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrök 13 településen, 18 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

2024. Május 08. 07:00, szerda | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT SZOMSZÉDJÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta egy 71 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását,