Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2021. Október 07. 08:58, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy ceglédi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok külterületén 2021. október 6-án a déli órákban. A sofőr egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a nedves aszfalton megcsúszott és egy cserjés-fás területen, a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében a gépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy pándi lakos tehergépkocsival közlekedett Jászapáti belterületén 2021. október 6-án a délutáni órákban, amikor haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, onnan a jobb oldali útpadkára sodródott, majd az útárokba borult. A sofőr a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a nedves és esős időben soha ne úgy közlekedjenek, ahogy nyáron megszokták! Mindig tartsanak nagyobb követési távolságot. Kerüljék a hirtelen fékhasználatot, sebességüket óvatosan csökkentve közlekedjenek és óvakodjanak a váratlan és gyors irányváltoztatástól!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

2024. Május 07. 14:39, kedd | Helyi

Kunyhó égett Karcagon

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméter alapterületű épület kedd reggel Karcagon, a Partoskert 1 utcában.

2024. Május 07. 14:00, kedd | Helyi

KOPJAFA AVATÁS A VADÁSZHÁZNÁL

A Karcagi Nagykun Vadásztársaság fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából kopjafát állított a Vadászháznál.