Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. November 13. 08:44, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Két baleset, hat körözött személy elfogása a tegnapi nap folyamán.

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2021. november 12-én, a kora délutáni órákban Jászdózsa külterületén. Egy nagykátai férfi közlekedett tehergépkocsival a 3229-es számú úton, Tarnaörs felől Jászdózsa irányába. Haladása során a Vámosgyörk-Szolnok vasútvonal kereszteződéséhez érve - a vasúti átjárót biztosító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére - a sínekre hajtott, és összeütközött az ott közlekedő vonatszerelvénnyel. A baleset következtében a tehergépkocsit vezető 58 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányságon a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt az eljárást megindították.

A baleset kapcsán felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy haladásuk során ha vasúti átjárót közelítenek meg lassítsanak, és ezeket a balesetileg frekventált helyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg! Nézzenek körül, és az elsőbbségi szabályokat minden esetben tartsák be! Ha a látási körülmények nem megfelelőek, akkor - ha szükséges - szálljon ki a járművezető, és győződjön meg személyesen a vasúti átjáróban való biztonságos átkelésről!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.