Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Április 09. 11:21, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra legfontosabb rendőrségi eseményeiből.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. Rendőrök ellenőrizték Mezőtúr belterületén 2022. április 8-án, a délelőtti órákban a személygépkocsival közlekedő 34 éves nőt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, majd a vezetői engedélyét elvették.

Szintén ezen a napon egy 49 éves helyi lakos közlekedett Tiszafüred belterületén személygépkocsival, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. Megállapítást nyert, hogy a férfit a hatóság korábban a járművezetéstől eltiltotta, ezért nevezettet a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsított kihallgatása során a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetését elismerte.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a járművezetők figyelmét, hogy szeszes ital fogyasztása után semmiképp ne üljenek a volán mögé! A rendőrség folyamatosan végzi az ittas járművezetők kiszűrését a forgalomból, hiszen az ittasan vagy bódult állapotban történő vezetéssel a sofőr nemcsak önmagát, hanem a többi közlekedő testi épségét is veszélyezteti.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.