Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2023. November 18. 05:02, szombat | Helyi

KÉSSEL TÁMADT A LAKÓKRA JÁSZBERÉNYBEN

KÉSSEL TÁMADT A LAKÓKRA JÁSZBERÉNYBEN

Fekete maszkban, az ajtót berúgva tört rá a sértettekre Jászberényben a támadó, fenyegetőzve és mindkét kezében késsel hadonászva. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

A gyanú szerintegy fekete maszkot viselő férfi jelent meg Jászberény külterületi ingatlanjánál, majd lekapcsolta a lakóház villanyóráját, és az ajtót berúgva ment be a világítás nélkül maradt épületbe.

Mindkét kezében késsel hadonászva az ágyon fekvő lakókhoz lépett, és a megölésükkel fenyegette őket. Ezt követően a televíziót a földhöz vágta, majd a beltéri egységet és annak távirányítóját magához véve távozott.

A bejelentést követően a rendőrök szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és adatot gyűjtöttek. A nyomozati cselekmények eredményeként látókörükbe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, akit azonban nem találtak a lakóhelyén, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. Ennek alapján elfogták a feltételezett elkövetőt.
A 30 éves jászberényi férfit rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Az ügyészség előterjesztése alapján a nyomozási bíró 30 napra rendelte el a gyanúsított letartóztatását..

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 14:00, szerda | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RENDŐRMÚZEUMBAN

A Rendőrmúzeumban 39 amatőr művész közel 100 alkotásával nyílt kiállítás.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

VERSES DÉLUTÁN A KÖNYVTÁRBAN

A Költészet Napjához kapcsolódva verses délután került megrendezésre a Csokonai Könyvtárban Karcagon.

2024. Május 08. 09:13, szerda | Helyi

TOBORZÁS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrök 13 településen, 18 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

2024. Május 08. 07:00, szerda | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT SZOMSZÉDJÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta egy 71 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását,