Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a férfi ellen lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi csütörtök reggel 8 óra előtt jelentkezett belépésre a röszkei határátkelőhelyen, az általa vezetett személygépkocsival. Az őt és járművét ellenőrző pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja. A tételes átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögött a pénzügyőrök 17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert találtak.

Az ügyészség a szökés-elrejtőzés és a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amit a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt - tudatta az ügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.