Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Március 20. 11:20, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Kompromittáló képekkel fenyegetőző zsarolókat fogtak Egerben

Kompromittáló képekkel fenyegetőző zsarolókat fogtak Egerben

Zsarolókat fogott a rendőrség Egerben, a bűnözők azzal fenyegettek egy férfit, hogy a feleségéről készített kompromittáló képeket raknak fel az internetre - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Soltész Bálint közölte, a zsarolókat a pénz átadása közben érték tetten a rendőrök.
Elmondta: a megzsarolt férfi ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, miután egy egri szórakozóhelyen két férfi megfenyegette március 13-án. Elmondták neki, hogy a feleségről kompromittáló képek vannak a birtokukban, és ha nem visz nekik másnapra 15 ezer forintot, akkor a feleségétől már 100 ezret fognak követelni. Ha pedig a felesége sem ad nekik pénzt, akkor fel fogják tenni a képeket az internetre.
A sértett a megjelölt időpontban újból megjelent a szórakozóhelyen, a két zsarolót akkor fogták el.
A gyanúsítottakat őrizetbe vették és zsarolás miatt indított eljárást ellenük az egri rendőrkapitányság, a bíróság elrendelte mindkettőjük előzetes letartóztatását - közölte a szóvivő.

Címkék: Bűnügy-zsarolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.