Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Április 16. 05:02, vasárnap | Helyi

KÖZEL NÉGY KG KÁBÍTÓSZERGYANÚS ANYAGOT FOGLALTAK LE

KÖZEL NÉGY KG KÁBÍTÓSZERGYANÚS ANYAGOT FOGLALTAK LE

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, akinek a lakásán megtartott kutatás során közel négy kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

Fentieken kívül lefoglalásra került3 millió forint készpénz és több doboz tiltott teljesítményfokozó szer is.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/ezek-a-szerek-mar-nem-veszelyeztetik-senki

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy egy szolnoki férfi kábítószerrel kereskedik. A nyomozók kutatást tartottak a feltételezett elkövető lakásán, melynek eredményeként több mint hárommillió forint készpénzt, 3.796 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, több doboz tiltott teljesítményfokozó szert, és ezek mérésére, adagolására alkalmas eszközöket foglaltak le.

A rendőrök a 37 éves férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és letartóztatására tettek előterjesztést.
A Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.