Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 03. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: karcag tv

LOPOTT ROLLERREL SZÁGULDOZOTT

LOPOTT ROLLERREL SZÁGULDOZOTT

Éppen egy lopott rollerrel száguldozott egy fiatalember, amikor a rendőrök ellenőrizték.

Kiderült, társával előző nap egy garázst törtek fel, onnan van a kétkerekű. Elszámoltatták őket, és igen gyorsan kiderült, több is van a fülük mögött.

2023 őszétől kezdődően egyre gyarapodó számban jelentkeztek a rendőrségen olyan sértettek, akiknek esetenként több százezer forint értékű, lezárt kerékpárját vagy elektromos rollerjét lépcsőházból, biciklitárolóból, étterem elől lopták el ismeretlenek. A rendőrök minden esetben szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek. A helyi járőr ellenőrzött egy 29 éves fiatalembert, aki egy elektromos rollerrel közlekedett. A férfi elmondta, hogy nem sokkal az elszámoltatása előtt tört fel egy garázst a társával, onnan lopták. Gyorsan elszámoltatták a bűntársát is, mindkettőjüket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.
A rendőrök 11 vagyon elleni bűncselekményhez kötötték a 29 éves férfit – melyből kettőt társával követett meg –, míg egy lopást a 18 éves fiatal egyedül hajtotta végre. Az idősebbik férfi nemcsak kétkerekűekre specializálta magát, az áruházi lopásokat se vetette meg.
A nyomozó hatóság a gyanúsítottak őrizetbe vételéről határozott, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címkék: lopás, roller, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.