Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 07. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

MEDITERRÁN HANGULATBAN A TOLVAJOK: PÁLMAFÁT LOPTAK

MEDITERRÁN HANGULATBAN A TOLVAJOK: PÁLMAFÁT LOPTAK

Egy banda tagjai 16 kunszentmártoni sértettet károsítottak meg. Mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, egyikük lakat alatt várja a nyomozás befejezését.

Két fiatalkorú kunszentmártoni lakost gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, ami március 20-án 16 óra és március 21-én 6 óra között történt.

A fiatalok bementek egy helyi ház udvarára, ahonnan egy 70 ezer forint értékű, 170 cm-es pálmát loptak el. A növényt elrejtették, hogy később pénzzé tegyék.

A helyi nyomozók elfogták a fiatalokat és lopás vétség miatt kihallgatták őket. Ellenük többszörösen egyesített büntetőeljárás van folyamatban, tavaly több kunszentmártoni házba törtek be harmadik társukkal együtt, és élelmiszert, baromfikat, egyéb használati tárgyakat loptak el.
A felnőttkorú gyanúsított jelenleg letartóztatását tölti. A rendőrkapitányság bűnügyesei a nyomozásban összesen 16 rendbeli lopást vizsgálnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.