Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 16. 15:32, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

NEM HAGYTA ABBA

NEM HAGYTA ABBA

Büntetőeljárás hatálya alatt követett el újabb vagyon elleni bűncselekményeket egy kunszentmártoni gyanúsított. A rendőrök kezdeményezték letartóztatását, melyet a bíróság el is rendelt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság többrendbeli lopás elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves kunsztmártoni férfi és három fiatalkorú társa ellen, akiket január 18-án állítottak elő a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A megalapozott gyanú szerint a felnőtt gyanúsított és egyik fiatalkorú társa a kihallgatást követő napokban 28 akácfát vágtak ki és vittek el, melyeket a lopáshoz használt kézikocsival együtt a kunszentmártoni rendőrök helybenhagyólag lefoglaltak a 23 éves férfi lakcímén. A rendőrök január végén tapasztalták, hogy a gyanúsított a lefoglalt fát és kézikocsit ismeretlen helyre szállította, így kivonta azokat a végrehajtás alól.

A nyomozók a férfit folytatólagosan kihallgatták lopás és zártörés bűntett megalapozott gyanúja miatt. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, melyet a járásbíróság 30 napra rendelt el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.