Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Április 04. 13:23, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ŐRIZETBEN

ŐRIZETBEN

A két jászsági fiatalt többrendbeli lopással gyanúsítják a nyomozók. Hamarosan a bíróság dönt letartóztatásukról.

A két jászsági fiatalt többrendbeli lopással gyanúsítják a nyomozók. Hamarosan a bíróság dönt letartóztatásukról.


Egy pusztamonostori kft. telephelyére mentek be ismeretlenek 2023. március 9-re virradóra, ahonnan 1 tonna súlyú, összedarabolt vasoszlopot tulajdonítottak el. 2023. március 14-én ismét meglátogatták az ismeretlenek a telephelyet, ekkor 8 aknafedelet, 4 áramvezetőt, alumíniumsíneket és 100 liter trafóolajat loptak el.

Március hónap végén Jászfényszaruról érkezett bejelentés a rendőrőrsre. A sértett elpanaszolta, hogy a jelenleg felújítás alatt álló ingatlanába 2023. március 28-án 15 óra és március 31-én 15 óra között ismeretlenek hatoltak be, majd az épületből egy gázpalackot, egy flexet és különböző kézi szerszámokat tulajdonítottak el. Hamarosan ismét bejelentés érkezett Jászfényszaruról. Ekkor egy másik magánszemély portájára mentek be ismeretlenek és onnan egy elektromos fűnyírót loptak el 2023. március 31-re virradóra.

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, szemléztek és tanúkat hallgattak ki. Az eljárási cselekmények értékelését követően két fiatalember került a rendőrség látókörébe, akik a részükre közölt megalapozott gyanú szerint a bűncselekményeket együtt követték el. Mindkét fiatal beismerte a gyanúsításban foglaltakat, azonban részletes vallomást nem kívántak tenni. A nyomozó hatóság a 19 és 21 éves terheltek őrizetbe vételéről határozott és a későbbiekben előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság többrendbeli lopás miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.