Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Május 01. 05:00, hétfő | Helyi

RONGÁLÁSSAL TÖBB KÁRT OKOZOTT, MINT A LOPÁSSAL

RONGÁLÁSSAL TÖBB KÁRT OKOZOTT, MINT A LOPÁSSAL

Egy 20 éves tiszapüspöki lakost gyanúsítanak a rendőrök azon bűncselekmények elkövetésével, amik szajoli zártkerti ingatlantulajdonosok sérelmére történtek.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/rongalassal-tobb-kart-okozott-mint-a-lopassal

A megalapozott gyanú szerint, a férfi Szajol úgynevezett sárnyaki részén egy körbekerített udvarra bement, majd a melléképületbe bejutva, egy 50.000 forint értékű horgászfelszerelést tulajdonított el.

Ezt követően egy szintén sárnyaki zártkerti ingatlanba igyekezett bejutni, melynek során a felépítmény ajtaját megrongálta, levágta az elektromos berendezésekről a vezetékeket és 2 doboz sörrel a hóna alatt távozott. A 20 ezer forint körüli lopási érték mellett rongálással mintegy 300 ezer forintos kárt okozott a tulajdonosnak.
Bejelentést követően a rendőrök munkáját a beszerzett kamerafelvételek segítették, amelyek értékelését követően gyorsan a feltételezett elkövető nyomába eredtek. A fiatalt 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett.

A férfi ellen betöréses lopás kísérlet elkövetése miatt nyomoz a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság is, ezt a bűncselekményt Tiszapüspöki sárnyaki részén, 2023. márciusában követte el a fiatalember.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.