Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 15. 09:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

RONGÁLT ÉS LOPOTT

RONGÁLT ÉS LOPOTT

A karcagi rendőrök többrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak egy tiszaburai férfit. Őrizetbe vették, és letartóztatását kezdeményezik.

A Karcagi Rendőrkapitányságra bejelentés érkezett 2024. február 12-én, miszerint a tiszaburai temetőben megrongáltak három sírhelyet, és azokról elvitték a gránit kőre rögzített réz betűket valamint számokat.

A rendőrök adatgyűjtést követően február 13-án lakásán elfogták a feltételezett elkövetőt, és előállították a rendőrkapitányságra. Megállapították, hogy több büntetőeljárás van ellene folyamatban vagyon elleni bűncselekmények miatt, így az ügyeket egyesítették, a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Karcagi Rendőrkapitányság kilencrendbeli lopás, és háromrendbeli rongálás elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.