Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 06. 19:00, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Több embertől csalt ki pénzt angliai munkalehetőség ígéretével egy veszprémi férfi

Több embertől csalt ki pénzt angliai munkalehetőség ígéretével egy veszprémi férfi

Büntetőeljárást folytat üzletszerűen elkövetett csalás elkövetése miatt a székesfehérvári rendőrkapitányság egy 37 éves veszprémi férfi ellen, aki londoni munkalehetőséget kínálva pénzt csalt ki több embertől - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Németh-Kész Mónika közölte: a már előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított egy apróhirdetésekkel foglalkozó internetes oldalon kínált külföldi munkalehetőséget. A férfi azt állította, hogy egy londoni gyárban 8,20 fontos órabérért munkát tud szerezni.
A jelentkezőktől különböző - 15 és 58 ezer forint közötti - összegeket kért, ezeket át is utalták neki. Ezután a sértetteknek hamis repülőjegyeket küldött elektronikus levélben.
A rendőrök eddig tizenegy sértettet azonosítottak az ország különböző területeiről. Feltételezésük szerint a férfi másokat is megkárosított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.