Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. November 27. 13:07, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Tömegverekedés Fehérgyarmaton

Tömegverekedés Fehérgyarmaton

Tömegverekedés tört ki a fehérgyarmati rendőrkapitányság épülete előtt kedden, a rendőrség 14 ember ellen indított büntetőeljárást - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

Tamásné Berki Bianka elmondta: a 14 nyírcsaholyi és túrisvándi lakos, akit a fehérgyarmati rendőrkapitányság bűnügyi osztálya idézett be kihallgatásra, az utcán szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodás, verekedés kezdődött.
Az összetűzés során előkerült egy vipera és egy csempevágó kés is. A verekedés közben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.
A szóvivő-helyettes tájékoztatása szerint a verekedésnek a rendőrség vetett véget, a helyszínről tizenkét embert előállítottak a rendőrkapitányságra. Ellenük, valamint a kórházba került két ember ellen is, eljárás indult.

Címkék: Bűnügy-erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.