Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Augusztus 30. 05:01, kedd | Helyi

ÚTFELÚJÍTÁS

ÚTFELÚJÍTÁS

Karcag útszakaszai már hosszabb ideje látványos megújulásnak indultak, és ez a folyamat mind a mai napig tart. A nyáron megkezdődött a szegregátumban az útfelújítás

Ezennel az útfelújítások elsősorban olyan gyűjtőutak rendbetételére vonatkoznak, amelyek a szegregátum, illetve az ahhoz kapcsolódó utak kapcsolódását hivatott helyreállítani. Ennek megfelelően a Széchenyi sugárút fog teljes hosszában és szélességében megújulni egészen a legvégéig, tehát azon az útszakaszon is, ahol eddig szórt útalap volt, ott is most aszfaltburkolatot fog kapni.

Mivel a szóban forgó felújítás gyűjtőutakra irányul, ezért a bekapcsolódó utak lehetőségei is bővülnek ezáltal. Az utak megújulása ezen a területen a zavartalan hulladékelszállítás miatt kiemelten fontos szempont. A fejlesztés TOP-os pályázati forrásból valósul meg, amelynek összege közel 100 millió forintos útfelújítás biztosítására elegendő.

Az utak fejlesztése városunkban nem áll meg, a korszerűsítési munkálatokat változatlanul biztosítani kívánja az önkormányzat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.