Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 11. 05:02, vasárnap | Helyi

VITT MINDENT, AMIT CSAK TUDOTT

VITT MINDENT, AMIT CSAK TUDOTT

A jászsági rendőrök elfogták azt az öt lopással gyanúsított férfit, aki jánoshidai otthonokból fosztogatott. Vitt mindent, amit csak tudott, majd a lopott értékeket megpróbálta fillérekért eladni.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/pont-a-janoshidai-lopasok-vegen

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert jánoshidai családi háza melléképületéből valaki egy 55 ezer forint értékű betonkeverőt lopott el.
Bejelentést követően, alig fél órán belül rendőr járőr vont intézkedés alá egy férfit, aki azonnal elismerte, hogy ő lopta el az értéket, amit rögtön el is adott 4 ezer forintért.

Az egyenruhások előállították a gyanúsítottat a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt kihallgatták.
A 20 éves férfit nemcsak egy bűncselekménnyel gyanúsították a rendőrök.
A megalapozott gyanú szerint ugyanis Jánoshidán 2024 januárjában további négy lopást is ő követett el, és egy bűncselekményhez társa is akadt. Vitt mindent, ami mozdítható: 170 ezer forintos aggregátort, játékkonzolt, televíziót, hősugárzót, fűkaszát és vasbakot. Rövid időn belül mindenen fillérekért túladott. A nyomozók a betonkeverőt és az aggregátort az alkalmi vevőknél megtalálták, lefoglalták, azokat a tulajdonosnak visszaadják.

A Jászberényi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.