Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2022. Május 12. 05:03, csütörtök | Helyi

BÁNTALMAZÁS TISZAFÜREDEN

 BÁNTALMAZÁS TISZAFÜREDEN

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt tartottak tárgyalást! A bűncselekmény Tiszafüreden történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2021. december 10-én emelt vádat két 37 éves férfival szemben, akik a vád szerint 2021. január 12-én koraeste Tiszafüred egyik utcájában, két haragos viszonyban álló család között kialakult hangos szóváltás során követtek el bűncselekményeket.

A vád szerint a vádlottak családtagjaikkal és ismerőseikkel közösen vonultak fel a másik család házánál, ahol a 15-20 fős társaság hangosan kiabált, szitkozódott és köveket, téglákat dobált a másik család udvarába. A vád szerint a két férfi azonban ennél is tovább ment: Egyikük, az ügy I. rendű, büntetett előéletű vádlottja, annak érdekében, hogy bejusson a másik család udvarába, benyomta a nagykaput, de a testvére visszafogta, ezért ezzel felhagyott. Ezután egy földről felvett tégladarabot, nagy erővel, az udvaron, tőle 3-4 méterre álló férfi arcához vágott, aki azonnal elájult, a földre zuhant és többszörös, darabos orrcsonttörést szenvedett.

A vádirat szerint azonban csak a véletlenen múlt, hogy nem került életveszélyes állapotba. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és magánlaksértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat vele szemben. Társa, az ügy II. rendű, büntetlen előéletű vádlottja ezalatt, a vád szerint egy fegyvernek látszó tárggyal legalább kétszer a levegőbe lőtt, ezért őt csoportosan, társtettesként, fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja az ügyészség.

A mai tárgyaláson a vádlottak és tanúk kihallgatására került sor, valamint kamerafelvételek megtekintését rendelték el

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 05:04, szombat | Helyi

REKORD BEVÉTEL VÁRHATÓ A SZÁLLODÁKBAN

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatai alapján 2022-ben rekordbevételre lehet számítani a magyar szállodákban - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség televíziónkkal

2022. Május 28. 05:03, szombat | Helyi

ÚJABB SIKEREK A SZAKMAI VERSENYEN

A Szentannai Sámuel Református Középiskolában Simon Gyula szakoktatóval beszélgettünk, hiszen két diákja ismét újabb sikereket ért el egy szakmai versenyen.

2022. Május 28. 05:01, szombat | Helyi

SZÉPÜL FŐTERÜNK

Molnár Pállal, a Városgondnokság vezetőjével a Főtéren beszélgettünk a tavaszi munkákról.

2022. Május 28. 05:00, szombat | Helyi

LEÉGETT AZ ÉTTEREM TISZAFÜREDEN

Kigyulladt egy fatároló Tiszafüreden, a Kikötő körúton.