Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2023. Augusztus 05. 05:00, szombat | Helyi

KENUSOKAT MENTETTEK A TISZÁBÓL

 KENUSOKAT MENTETTEK A TISZÁBÓL

Két embert kellett kimentenie a vízirendőröknek a Tiszából Poroszlónál. Kiderült, hogy a férfi és a nő vízbe borultak, ezért volt szükségük a segítségre. A mentés pillanatairól videófelvétel is készült.

Felborult egy nő és egy férfi a kenujával a Tisza-tóban, Poroszlónál. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az erős szélmozgás borította vízbe a párost, akik telefonon kértek segítséget.

A vízi rendőrök azonnal megkezdték a vízbe borult páros keresését, akiket hamarosan meg is találtak mentőmellényben, a nyílt vízen sodródva, ahogy a kenuba kapaszkodtak.

A rendőrök kimentették és a partra szállították a nőt és a férfit, a kenut pedig bevontatták a vízről, majd biztonságba helyezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 20:28, péntek | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Június 21. 10:38, péntek | Helyi

Októberben megkezdődhet a Szolnoki Törvényszék külső felújítása

Az Országos Bírósági Hivatal 2024. június 20-án kiírta a Szolnoki Törvényszék 1893-ban, Wagner Gyula építész tervei alapján épült,

2024. Június 21. 10:33, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy autó Kunszentmárton-Kungyalunál

Összeütközött egy személygépkocsi, illetve egy dobozos tejet szállító nyerges vontató péntek reggel Kunszentmárton-Kungyalu térségében.

2024. Június 21. 10:30, péntek | Helyi

Tűz volt egy tiszafüredi szeméttelepen

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett kommunális hulladék csütörtök délután egy Tiszafüred külterületén található hulladéklerakóban.