Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Július 04. 16:45, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Két tároló égett le Nagykörűnél

 Két tároló égett le Nagykörűnél

Az épületekben összesen hatezer bála volt.

Kigyulladt két darab, hatszáz négyzetméter alapterületű, tíz méter magas, nyitott, könnyűszerkezetes tároló péntekre virradó éjjel egy Nagykörű külterületén található majorban. Az építményekben összesen hatezer szalmabálát tároltak, melyek szintén lángra kaptak. A szolnoki és a ceglédi hivatásos, valamint a kőteleki önkéntes tűzoltók a bálákat felügyelet mellett égették le, melyhez négy vízsugarat szereltek a környező épületek védelme érdekében, illetve a kihullott, égő maradványokat oltották.

A tűzoltók az építmények közelében található tárgyakat elpakolták, illetve a terület tulajdonosa elköltöztette a közelben lévő állatokat. Az oltáshoz a terület tulajdonosa egy vízszállító gépjárművet biztosított. A beavatkozás egészen vasárnap délutánig tartott.

Fotó: Szolnok HTP, Kőtelek ÖTE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.