Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. November 20. 20:46, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Kigyulladt egy autóbontó Jászkisérnél

 Kigyulladt egy autóbontó Jászkisérnél

Tűz keletkezett egy megközelítőleg ezer négyzetméter alapterületű autóbontó csarnokban hétfő délelőtt Jászkisér külterületén.

Az épület egyik, huszonnégy négyzetméteres helyisége teljes terjedelmében égett, és a lángok onnan áttörve egy szomszédos, ötven négyzetméteres helyiségben is kárt tettek. Mindezeken felül a forró égéstermék egy harmadik, százhúsz négyzetméteres műhelyrész armatúráit olvasztotta meg. Az égő épület környezetében egy targonca is károsodott.

A jászberényi, hevesi és szolnoki hivatásos, valamint a jászkiséri önkormányzati tűzoltókat riasztották az esethez, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hat vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűzoltók egy szén-dioxid- és egy oxigénpalackot hoztak ki sértetlenül az épületből egy gázüzemű hegesztőberendezés mellett, ugyanakkor a tűzben egy gázpalack, valamint egy üzemanyag-kanna felrobbant.

A helyszínen a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, de veszélyes anyagot egészségre ártalmas koncentrációban nem mutatott ki.

Fotó: Németh Ádám tű. főhadnagy

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.