Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Október 14. 19:03, szerda | Helyi
Forrás: Karcag TV : Daróczi Erzsébet

Adomány

Adomány

Az OrtoProfil-Alföld Kft. gyógyászati segédeszközöket és anyagokat adományozott a Kátai Gábor Alapítványnak...

Az OrtoProfil-Alföld Kft. gyógyászati segédeszközöket és anyagokat adományozott a Kátai Gábor Alapítványnak, hogy segíteni tudja a kórház Mozgásszervi rehabilitációs osztályának és a Reumatológia- és fizikoterápiai szakrendelésének munkáját.

Az átadáson részt vett F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Szepesi Tibor polgármester, dr. Fazekas Gábor Gyula, a Kátai Gábor Alapítvány kuratóriumi elnöke, Molnár Ágnes és Varjú Tamás az OrtoProfil-Alföld Kft ügyvezető igazgatói, Nagyné László Erzsébet főigazgatója és a kórház parancsnokok is.

Az alapítvány nevében dr. Fazekas Gábor Gyula, a kuratórium elnöke megköszönte a cég adományát, s mint elhangzott, a kft. nem első alkalommal támogatja gyógyászati segédeszközökkel az alapítványt, ezáltal a kórházat. A most kapott eszközök is elősegítik a dolgozók munkavégzését az ellátott betegek gyorsabb gyógyulását, felépülését.

Nagyné László Erzsébet főigazgató a kórház vezetése nevében köszönte meg az adományt, mely az ellátásban segít majd.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.