Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2020. Február 17. 19:13, hétfő | Helyi

70 ÉVES LETT KURUCZ ISTVÁN

70 ÉVES LETT KURUCZ ISTVÁN

70. születésnapja alkalmából edzésükön a birkózók, Urbán Zoltán edző és a szülők, valamint a KSE nevében Szepesi Tibor ügyvezető köszöntötte Kurucz Istvánt, a KSE Birkózó Szakosztálya vezetőjét.

Bár a birkózók már napokkal előtte készültek a meglepetésre, de a gyerekek, a szülők és a családtagok is titokban tartották azt. Így Kurucz István mint sem sejtve érkezett meg az edzésre, ahová az edző, Urbán Zoltán " állítólagos ellenőrzés" miatt hívta meg.
Az edzés közben érkező vezetőt aztán szülinapi dallal, meglepetéstortával és fotós pólóval köszöntötték fel tanítványai.


Kurucz István több mint ötven éve lett edzője a karcagi birkózóknak, előtte sok-sok országos eredményt elérve sportolt ő is a szakosztályban. Bár most néhány hónap szünet volt a szakosztály életében, de ősz óta az új edzővel már teljes edzéssel készülnek a sportolók az idei megmérettetésekre - mondta el az ünnepelt, aki büszke minden birkózó tanítványra, akik közül többen nemzetközi és országos bajnoki címekkel is rendelkeznek. Fontosnak tartja, hogy fiataljaik a sport mellett a tanulásban is jeleskednek és azt is, hogy egyre több óvodás csatlakozik a birkózó szakosztályhoz, melynek működéséhez minden segítséget megad azután is Kurucz István.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 11:54, vasárnap | Helyi

Lebukott a tiszaburai férfi

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszaburai lakos ellen.

2020. Április 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A szombati balesetről...

Egy helyi lakos elindulását követően nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárnak, ami elé kihajtott és összeütköztek.

2020. Április 04. 09:56, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.