Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Január 05. 14:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A FÉMCSAT MARADT MEG A TÁSKÁBÓL

A FÉMCSAT MARADT MEG A TÁSKÁBÓL

A kunhegyesi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki ellopott és elégetett egy női táskát Tomajmonostorán.

A kunhegyesi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki ellopott és elégetett egy női táskát Tomajmonostorán.


Egy kenderesi lakos tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra, mert 2023. január 3-án a délutáni órákban, Tomajmonostora belterületén parkoló gépjárművéből – amely csukott, de nem lezárt állapotban hagyott a sértett – egy ismeretlen eltulajdonította a jobb első ülésén hagyott válltáskáját, amiben 15 ezer forint készpénz és a személyes okmányai voltak. Az egyenruhások rövid adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az rendőrök az 55 éves tomajmonostorai lakost a Kunhegyesi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt elmondta, hogy mérges volt a sértettre, ezért vette ki a kocsiból a táskáját, amit otthon – állítása szerint anélkül, hogy abba belenézett volna – a kályhájában elégetett. A nyomozók a táska fémcsatját a kályha hamujában találták meg.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.