Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Július 11. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A FOGDÁBA KÖLTÖZHETETT BE

A FOGDÁBA KÖLTÖZHETETT BE

A gyanúsított kétszer is erőszakkal követelt pénzt a jászkiséri sértettől, aki az egész napi bérét adta oda. Második alkalommal a férfi a családját is magával vitte, és be akart költözni a bejelentő házába.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Jászberényi Rendőrkapitányság. Az adatok szerint egy jászkiséri lakos házánál 2023. július 1-jén megjelent egy 43 éves helyi férfi, aki pénzt követelt a bejelentőtől albérletre. Erre a sértett nem volt hajlandó, ezért az agresszív férfi combon rúgta. A bántalmazás hatására a sértett 6000 forintot adott át a hívatlan látogatónak.

Egy hét elteltével ismét megjelent a férfi és annak családja a bántalmazottnál, újra pénzt kért, de a sértett ekkor már nem tudott adni, ezért a támadó ismét combon rúgta az ingatlantulajdonost. Mivel pénzt nem kapott, az egész család a bejelentőnél tért nyugovóra. Reggeli távozásukkor a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a tartózkodási helyén fogták el és állították elő a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett miatt kihallgattak. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és kezdeményezi letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.