Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. November 20. 20:15, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A MÚLT HÉT KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A MÚLT HÉT KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrök 499 gyorshajtót, és tíz ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások tíz ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve 499 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet. A rendszeres figyelemfelhívások, rendőri ellenőrzések, emelt összegű bírságok, és a gyorshajtás miatt bekövetkezett tragikus balesetek ellenére, sokan továbbra is figyelmen kívül hagyják a közlekedési szabályokat.

Egy elrettentő példa annak az autónak a sofőrje, amit 2023. november 16-án délután mértek be Szolnok belterületén. A járművezető a sűrű forgalomban a megengedett 50 km/h sebességhatár ellenére 112 km/h sebességgel érte utol az előtte haladó járműsort. Az egyenruhások a szabályszegésért 169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki a sofőrrel szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is folyamatosan tartanak a közlekedési biztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében különböző közlekedésrendészeti akciókat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 14:36, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. December 04. 05:01, hétfő | Helyi

A VÍZKÉSZLETEK NÖVELÉSÉN A HANGSÚLY

A klímaváltozás káros következményeinek mérséklése a legfőbb célja az Európai Unió és hazánk 530 millió forintos támogatásával megvalósuló projektnek.

2023. December 04. 05:00, hétfő | Helyi

HOMÁLYOSAN EMLÉKEZTEK A TANÚK

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal 47 éves karcagi férfivel szemben, aki egy ütéssel ölte meg idős áldozatát a karcagi kocsma előtt.

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás.