Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2016. Június 12. 21:35, vasárnap | Helyi

A zenekari árokban játszottak

A zenekari árokban játszottak

Pietro Mascagni: Parasztbecsület című operáját láthatták

Pietro Mascagni: Parasztbecsület című operáját láthatták, hallhatták az érdeklődők szombat este a Déryné Kulturális Központban. A Magyar Állami Operaház jeles operaénekeseit - Balga Gabriella, Turpinszky-Gippert Béla, Gémes Katalin, Tóth János és Kovács Annamária- a Karcagi Szimfonikus Zenekar kísérte, közreműködött az Egyesített Vegyeskar, vezényelt Daru Andrea karnagy. Az előadást rendezte: B. Török Fruzsina, a díszletet tervezte. Szokai Szilvia. Az előadás érdekessége volt, hogy most játszott először a zenekar és a karmester is zenekari árokban.A moziterem színpada alatti zenekari árkot a jelenlévő közönség közül is sokan most látták először, hiszen évtizedek óta nem volt olyan színházi előadás, ahol ezt igénybe vették volna. Az előadás után a művészeket Dobos László polgármester és Szepesi Tibor, a DKK igazgatója is köszöntötte.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 05:04, szombat | Helyi

REKORD BEVÉTEL VÁRHATÓ A SZÁLLODÁKBAN

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatai alapján 2022-ben rekordbevételre lehet számítani a magyar szállodákban - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség televíziónkkal

2022. Május 28. 05:03, szombat | Helyi

ÚJABB SIKEREK A SZAKMAI VERSENYEN

A Szentannai Sámuel Református Középiskolában Simon Gyula szakoktatóval beszélgettünk, hiszen két diákja ismét újabb sikereket ért el egy szakmai versenyen.

2022. Május 28. 05:01, szombat | Helyi

SZÉPÜL FŐTERÜNK

Molnár Pállal, a Városgondnokság vezetőjével a Főtéren beszélgettünk a tavaszi munkákról.

2022. Május 28. 05:00, szombat | Helyi

LEÉGETT AZ ÉTTEREM TISZAFÜREDEN

Kigyulladt egy fatároló Tiszafüreden, a Kikötő körúton.