Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. December 05. 08:14, hétfő | Helyi

Advent vasárnap. Galériával!!!

Advent vasárnap. Galériával!!!

Karcag Város Önkormányzata, a Déryné Kulturális Központ és a Nagykunságért Civil Fórum Egyesület szervezésében december 4-én a Református Nagytemplomban volt a második adventi gyertya meggyújtása.

Koncz Tibor elnök-lelkész és Kovács Sándor, a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke szólt a várakozásról, az adventről, a szeretetről, majd közösen meggyújtották az adventi koszorú második gyertyáját, majd a Pesti Zenés Színpad Hófehér karácsony című műsora következett Balogh Tímea, Hajdú András és Pánti Anna közreműködésével. Ezt követően a jelenlévők a templom előtt egy-egy szál gyertyával körbeadták a szeretet lángját.

Címkék: advent, Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.