Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Október 30. 18:29, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ALIG EGY ÓRA

ALIG EGY ÓRA

A bejelentéstől számítva ennyi idő múlva már vissza is adták a karcagi rendőrök a sértettnek az aznap ellopott kerékpárját. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon 2023. október 27-én délután, hogy a vasútállomás kerékpártárolójában lezárt biciklijét ismeretlen ellopta. A rendőrök adatgyűjtés során – személyismeretüknek köszönhetően – rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak a kapitányságra egy helyi lakost. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy időközben már értékesítette a kerékpárt. A rendőrök megtalálták a járművet és a bejelentést követően alig egy óra múlva visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított terhére róható további kilenc, az elmúlt négy hónapban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is, melyek közül három szintén kerékpárlopás. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Karcagi Rendőrkapitányság ötrendbeli lopás, valamint ötrendbeli lopás vétség kísérlet miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.