Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Október 30. 18:29, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ALIG EGY ÓRA

ALIG EGY ÓRA

A bejelentéstől számítva ennyi idő múlva már vissza is adták a karcagi rendőrök a sértettnek az aznap ellopott kerékpárját. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon 2023. október 27-én délután, hogy a vasútállomás kerékpártárolójában lezárt biciklijét ismeretlen ellopta. A rendőrök adatgyűjtés során – személyismeretüknek köszönhetően – rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak a kapitányságra egy helyi lakost. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy időközben már értékesítette a kerékpárt. A rendőrök megtalálták a járművet és a bejelentést követően alig egy óra múlva visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított terhére róható további kilenc, az elmúlt négy hónapban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is, melyek közül három szintén kerékpárlopás. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Karcagi Rendőrkapitányság ötrendbeli lopás, valamint ötrendbeli lopás vétség kísérlet miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.