Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2019. Szeptember 02. 07:42, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset volt városunkban

Baleset volt városunkban

...személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Karcag belterületén az elsőbbségi szabályok megsértése miatt ütközött egy elektromos kerékpár és egy személygépkocsi.

Az elmúlt napon a megye rendőrei több eltiltott és ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járőrei 2019. augusztus 31-én délután Pusztamonostor külterületén, a 32-es számú főúton ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő pilisvörösvári lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a 29 éves férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. Előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szabálysértési őrizetbe vették, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt is eljárást indítottak ellene. Ugyanezen a napon Jászfényszaru belterületén is ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő boldogi lakost. Megállapították, hogy a 34 férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, mégis vezetett. Előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 16. 15:43, csütörtök | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

2020. Július 16. 12:44, csütörtök | Helyi

Természeti értékek az északi temető területén

Nt. Koncz Tibor esperessel beszélgettünk arról, hogy milyen természeti értékek találhatóak meg a karcagi északi temető területén.

2020. Július 15. 15:49, szerda | Helyi

Hamarosan kész az új épület

Végéhez közeledik a Városgondnokság épületének a felújítása - tudtuk meg Molnár Pál igazgatótól.

2020. Július 15. 15:48, szerda | Helyi

A vádlottat 3 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztére ítélték

A Szolnoki Járási Ügyészség 2020. július 13-án közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt bíróság elé állította azt a férfit, aki a kihirdetett veszélyhelyzet idején az őt ellátó kórházi dolgozókra támadt.