Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Szeptember 02. 07:42, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset volt városunkban

Baleset volt városunkban

...személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Karcag belterületén az elsőbbségi szabályok megsértése miatt ütközött egy elektromos kerékpár és egy személygépkocsi.

Az elmúlt napon a megye rendőrei több eltiltott és ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járőrei 2019. augusztus 31-én délután Pusztamonostor külterületén, a 32-es számú főúton ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő pilisvörösvári lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a 29 éves férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. Előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szabálysértési őrizetbe vették, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt is eljárást indítottak ellene. Ugyanezen a napon Jászfényszaru belterületén is ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő boldogi lakost. Megállapították, hogy a 34 férfit a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, mégis vezetett. Előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 19. 18:44, kedd | Helyi

HADTÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS

II. világháborús hadtörténeti kiállítást szervezett egy magánházba Albert Krisztián gyűjtő. Vele beszélgettünk.

2019. November 19. 18:44, kedd | Helyi

VERS- ÉS MESEMONDÓ VERSENYEKRE KÉSZÜLNEK

Az új tanévben is több vers- és mesemondó versenyre készülnek a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola diákjai. Erről kérdeztük Takácsné Csikós Anikó igazgatóhelyettest.

2019. November 18. 17:24, hétfő | Helyi

Bolti eladót is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. November 18. 17:19, hétfő | Helyi

Halálos baleset: fotókkal

Halálos baleset: frontálisan csapódott egymásba egy autó és egy teherautó Kisújszállás közelében Befejeződött a baleset helyszínelése és a műszaki mentés Kisújszállás külterületén, a 4-es számú főúton. Mint arról kor