Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2021. Június 12. 19:52, szombat | Helyi
Forrás: DE

Ballagás a Györffy István Katolikus Általános Iskolában

Ballagás a Györffy István Katolikus Általános Iskolában

A Györffy István Katolikus Általános Iskola két végzős osztálya szombaton tartotta ballagási ünnepségét. Az iskolaépületbe a szülők nem mehettek be, az udvaron adhatták át a virágokat és ajándékokat.

A Györffy István Katolikus Általános Iskola két végzős osztálya szombaton tartotta ballagási ünnepségét. Az iskolaépületbe a szülők nem mehettek be, az udvaron adhatták át a virágokat és ajándékokat.

A ballagóktól Kovács Miklósné igazgatónő és Gulyás Zsolt plébános, az iskola lelki vezetője búcsúzott,. majd Madarász Emese 7.a osztályos tanuló egy verssel, Márki Réka 7.a osztályos tanuló néhány mondattal búcsúzott el a nagyoktól.

A végzősök nevében Szabó Krisztina Éva 8.a osztályos tanuló köszönt el az iskolától.

Az ünnepség elismerések, díjak, kitüntetések átadásával folytatódott.

A legkiválóbb ballagó diákok tanulmányi munkáját Iskoláért Emlékplakettet kaptak: 8.a Madar Szilvia Nóra, Ujvárosi Dorina, Szabó Krisztina Éva, Sz. Nagy János Gábor, Törzsök Hanna, Tóth Vilmos, 8.b Papp Gábor, Györfi Edit, könyvjutalomban részesült Kovács Luca, Kálmán-Nagy Csenge, Örlős Anita Beáta.

Dr. Juhász Zsuzsanna és Dr. Farkas Béla alapította vándorkupát kiemelkedő sportolási tevékenységéért Papp Gábor 8.b osztályos tanuló kapta. A vándorkupát Pánti Ildikó képviselő és Kovács Miklósné igazgató adta át.

A Györffy István Katolikus Általános Iskola Diákönkormányzata „Iskoláért” Vándorkupa díjban részesítette a diákönkormányzatban több éven át végzett lelkiismeretes közösségi munkájáért Szabó Krisztina Éva 8. a osztályos tanulót.

Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a tanulmányi munkában és a sportban mutatott szorgalmáért, kitartásáért, küzdeni tudásáért, eredményeiért, Karcag város jó tanulója, jó sportolója díjat 2021-ben Papp Gábor 8.b osztályos tanulónak adományozta. A díj átadása a tanévzárón lesz.

Az Egri Főegyházmegye tanévzáró Te Deumán érseki kitüntetésben részesült Sz. Nagy János Gábor 8.a osztályos tanuló. A kitüntetés átvételére 2021. június 9-én került sor Gyöngyösön a Szent Bertalan templomban. Az érseki kitüntetéshez az intézmény nevében szívből gratulált Gulyás Zsolt és Kovács Miklósné. A ballagási ünnepség zászló- és kopjafa átadással, szalag kötéssel és az aulában a Györffy szoborbál koszorúzással folytatódott. A ballagó nyolcadikosok közös dallal vettek búcsút tanáraiktól, az iskolától, és mondtak köszönetet szüleiknek. A nyolcadikosat elszálló léggömbökkel indította útnak jelképesen Kovácsné Kun Eszter és Birizló Csaba, a két osztályfőnök.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 10:22, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Május 13. 10:20, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.