Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Szeptember 29. 20:16, péntek | Helyi
Forrás: Szolnok Járási Ügyészség

Bíróság előtt felelt tetteiért a sötétben tapogatózó férfi

Bíróság előtt felelt tetteiért a sötétben tapogatózó férfi

A Mezőtúri Járási Ügyészség 3 rendbeli emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt állított bíróság elé egy 67 éves mezőtúri férfit.

A vád szerint a férfi 2023. augusztus hónapjában Mezőtúron 3 alkalommal az esti órákban ittasan kerékpározott, majd egy-egy az utcán sétáló nő mögé hajtott és hátulról a hölgyek mellét megfogdosta, megsértve ezzel a sértettek emberi méltóságát.

A Mezőtúri Járásbíróság a vádlottat – az ügyészség indítványával egyezően – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, egyben elrendelte a felfüggesztés tartamára a vádlott pártfogó felügyeletét. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.