Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2023. Június 06. 20:36, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

CSALÁDI HÁZAKBÓL LOPOTT

CSALÁDI HÁZAKBÓL LOPOTT

A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi férfi terhére négy rendbeli lopás róható, amiket az elmúlt bő egy hónapon belül követett el. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi férfi terhére négy rendbeli lopás róható, amiket az elmúlt bő egy hónapon belül követett el. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.


Ismeretlen tettes 2023. április 23-án 12 óra és 2023. április 25-én 20 óra között bement egy kenderesi házba és onnan ruhaneműket, gázpalackot, hosszabbítót és dvd lejátszót vitt el. A jogsértő 2023. május 31-re virradóra egy másik kenderesi ingatlan udvarára ment be, ahonnan egy kerékpárt tulajdonított el. Ezt követően 2023. június 3-án éjjel egy kenderesi családi házból televíziót, sportcipőt és parfümöt lopott, majd másnap egy újabb házból fűkaszát, fúrógépet, televíziót tulajdonított el. Az ismeretlen, bűncselekményeivel összesen több mint félmillió forintos kárt okozott.

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek, és tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények értékelését követően a rendőrök figyelme egy helyi férfira irányult, akit 2023. június 5-én előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a feltételezett elkövetőt 4 rendbeli lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 35 éves férfi beismerte a terhére rótt cselekmények elkövetését. A rendőrök több címen is tartottak kutatást, melyek során a lopásból származó tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Címkék: #karcag tv, kenderes, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

TEHETSÉGMŰHELY A KUTHEN UTCAI ÓVODÁBAN

A Madarász Imre Egyesített Óvoda Kuthen utcai tagintézményében két tehetségműhely bemutató foglalkozását tekinthették meg a meghívott vendégek.

2024. Május 28. 13:00, kedd | Helyi

CSALÁDI NAP AZ ERZSÉBET-LIGETBEN

Az Erzsébet-ligetben, a Rónai malom területén megtartott családi napon főzőversenyre került sor, a kicsik pedig kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

2024. Május 28. 09:00, kedd | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A LIGET ÚTI SPORTCENTRUM

Újabb nagy beruházás valósult meg városunkban, ünnepélyes keretek között átadásra került a Liget úti Sportcentrum, melyet az érdeklődők azonnal birtokba is vettek.

2024. Május 27. 12:51, hétfő | Helyi

Palacsintás megelőzés és toborzás

Bűn- és baleset-megelőzés valamint toborzás is zajlott a szolnoki Palacsintafesztiválon.