Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Június 06. 20:36, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

CSALÁDI HÁZAKBÓL LOPOTT

CSALÁDI HÁZAKBÓL LOPOTT

A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi férfi terhére négy rendbeli lopás róható, amiket az elmúlt bő egy hónapon belül követett el. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi férfi terhére négy rendbeli lopás róható, amiket az elmúlt bő egy hónapon belül követett el. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.


Ismeretlen tettes 2023. április 23-án 12 óra és 2023. április 25-én 20 óra között bement egy kenderesi házba és onnan ruhaneműket, gázpalackot, hosszabbítót és dvd lejátszót vitt el. A jogsértő 2023. május 31-re virradóra egy másik kenderesi ingatlan udvarára ment be, ahonnan egy kerékpárt tulajdonított el. Ezt követően 2023. június 3-án éjjel egy kenderesi családi házból televíziót, sportcipőt és parfümöt lopott, majd másnap egy újabb házból fűkaszát, fúrógépet, televíziót tulajdonított el. Az ismeretlen, bűncselekményeivel összesen több mint félmillió forintos kárt okozott.

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek, és tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények értékelését követően a rendőrök figyelme egy helyi férfira irányult, akit 2023. június 5-én előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a feltételezett elkövetőt 4 rendbeli lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 35 éves férfi beismerte a terhére rótt cselekmények elkövetését. A rendőrök több címen is tartottak kutatást, melyek során a lopásból származó tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Címkék: #karcag tv, kenderes, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 13:10, vasárnap | Helyi

Városnap volt Karcagon

Városnap és Családi nap volt Karcagon

2023. Szeptember 24. 05:02, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KOVÁCS MIKLÓSNÉ INTÉZMÉNYVEZETŐ

Stúdiónk vendége volt Kovács Miklósné, a Györffy István Katolikus Àltalànos Iskola és Szent Erzsébet Òvoda intézményvezetője.

2023. Szeptember 24. 05:01, vasárnap | Helyi

JÁSZAPÁTI IMAHÁZ PERSELYÉT ÜRÍTETTE KI A TOLVAJ

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a 25 éves jászkiséri férfivel szemben, aki egy Jászapátin lévő imaház perselyéből lopott.

2023. Szeptember 24. 05:00, vasárnap | Helyi

30 ÉVE HELYEZTÉK VÉGSŐ NYUGALOMRA HORTHY MIKLÓS KORMÁNYZÓT

A huszadik század egyik legjelentősebb magyar politikusának nevezte Horthy Miklóst Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő.