Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2023. Május 19. 15:48, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

CSAT(T)LAKOZZ ÉS MATRICÁZZ

CSAT(T)LAKOZZ ÉS MATRICÁZZ

Csak 5 másodperc! - Demonstráljuk közösen, hogy a biztonsági öv életet menthet.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2023. évben hirdette meg a CSAT(T)LAKOZZ! elnevezésű kampányát, amellyel a passzív biztonsági eszközök – kiemelten a biztonság öv – életmentő szerepére kívánja a fókuszt ráirányítani.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága (BB) most arra kéri a gépjármű tulajdonosokat, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelő, UV- és vízálló matrica szélvédőre történő elhelyezésével kampányoljanak a program mellett. Ezzel demonstrálják a közlekedés többi résztvevőjének, hogy ők mindig használják a biztonság övet. Hogyan juthat matricához? A „Balesetmegelőzés Szolnok vármegye” facebook oldalán üzenetben jelezze csatlakozási szándékát, ahol a balesetmegelőzési munkatársak felveszik a kapcsolatot az igénylővel. Május hónap végétől a balesetmegelőzési rendezvényeken, vármegyei eseményeken is térítésmentesen hozzájuthat a matricához.

Az első matrica természetesen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság BB szolgálati gépjárműjén került elhelyezésre. A matricát Dávid Mónika rendőr őrnagy, BB titkár helyezte a szélvédőre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.