Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. December 31. 10:47, kedd | Helyi
Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu, kép illusztráció

Csúszós anyag folyt ki egy kamionból

Csúszós anyag folyt ki egy kamionból

Az év utolsó előtti napján egy kisebb tűzeset, gázszivárgás, valamint egy kamionból kifolyt, rendkívül csúszós anyag adott munkát a megye tűzoltóinak.

Az év utolsó előtti napján egy kisebb tűzeset, gázszivárgás, valamint egy kamionból kifolyt, rendkívül csúszós anyag adott munkát a megye tűzoltóinak.

A mennyezeti lámpa elektromos vezetéke gyulladt meg egy melléképület falazatában tegnap délután Kengyelen, az Erdő utcában. A lakók a tűzoltók kiérkezésére áramtalanítottak, megfékezték a lángokat és két PB gázpalackot kivittek az épületből, amelyeket nem ért hőhatás. A szolnoki hivatásos, a tiszaföldvári önkormányzati és a kengyeli önkéntes tűzoltók egy vízsugár fedezete mellett, kéziszerszámokkal vizsgálták át az épületet, illetve hőkamerás méréseket végeztek. A tűz nem terjedt tovább. Az ingatlan hat lakója otthonában maradhatott.

Gázszag okozott riadalmat tegnap délután Martfűn, egy Szolnoki úti társasházi lakásban. A tulajdonos elzárta a gázcsapot. A szolnoki hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók műszeres mérései nem mutattak ki gázkoncentrációt. A szolgáltató szakembere megtalálta és megszüntette a problémát. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kukorica-feldolgozásból származó melléktermék folyt ki egy kamionból tegnap délután a 4-es főútra Tiszapüspökinél, valamint a 46-os számú főútra Mezőtúron. A kikerülő anyag síkossá tette az úttestet. A törökszentmiklósi önkormányzati és a mezőtúri hivatásos tűzoltók a közútkezelő munkatársaival együtt tisztították meg az úttestet a szennyeződéstől.

Szilveszter napján 102 tűzoltó összesen 34 gépjárművel vigyáz az emberekre, hogy biztonságban köszönthessék az újesztendőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.