Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2020. Február 18. 08:56, kedd | Helyi

DIÁKOLIMPIA LESZ KARCAGON

DIÁKOLIMPIA LESZ KARCAGON

Február 20-23. között városunk ad otthont a Diákolimpia Asztalitenisz Országos Döntőnek.

Erről a Városi Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatót Szepesi Tibor, a Karcagi Sport Egyesület ügyvezetője, dr. Bóka Lóránd, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-alföldi Régió regionális irodavezetője, Veress Pál, a megyei Diák és Szabadidősport Egyesület titkára, Csornai Csaba, a megyei szövetség elnöke.

Szepesi Tibor elmondta, a sportág legjobbjait - megyei első helyezettjeit - várják Karcagra. Ezen a legnagyobb létszámú diáksport rendezvényen valamennyi korcsoportban, több mint 300 amatőr és igazolt játékos vesz részt egyéniben és csapatban.


Negyedik alkalommal rendezi Karcag az országos döntőt. A tanévben több mint 3500 neveztek a versenysorozatra. Az egyéni versenyzők mellett több mint 260 csapat is nevezett.


Dr. Bóka Lóránd elmondta, az országos döntőn azok a versenyzők, akik 1-3. helyen végeznek, jogosultak lesznek a továbbtanuláshoz + 10 pontra, amit a diákolimpiai sportszövetség harcolt ki.


Veress Pál szerint Karcag most is jó házigazdája lesz a versenynek, felkészültek csapatok fogadására, ellátására. A szakmai előkészületek is rendben zajlanak. Csornai Csaba elmondta, naponta 16 asztalnál versenyeznek majd a döntősök, akik között megyebeliek is lesznek. (de)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 11:54, vasárnap | Helyi

Lebukott a tiszaburai férfi

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszaburai lakos ellen.

2020. Április 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A szombati balesetről...

Egy helyi lakos elindulását követően nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárnak, ami elé kihajtott és összeütköztek.

2020. Április 04. 09:56, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.