Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Május 31. 11:48, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

EGY KUKÁN ÉS EGY PADON VEZETTE LE DÜHÉT

EGY KUKÁN ÉS EGY PADON VEZETTE LE DÜHÉT

A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy tiszaroffi férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. május 30-án délelőtt, hogy még május 27-én éjszaka Tiszaroff, Hősök terén az ott kihelyezett kukát és padot megrongálták. A kukát a földből kidöntötték, a pad ülőkéjét és háttámláját összetörték.

Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt és előállítottak egy tiszaroffi lakost a Kisújszállási Rendőrőrsre. A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal indokolta, hogy barátnőjével összeveszett és mérgében rongálta meg a közterületi fa tárgyakat.

A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.