Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Május 23. 05:00, hétfő | Helyi

EGYRE TÖBB A BALESET A MEGYE ÚTJAIN

EGYRE TÖBB A BALESET A MEGYE ÚTJAIN

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Jászladány és Szászberek között.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros csapat közlekedett Jászladány felől Szászberek irányába, amikor három személygépkocsit előztek meg. A motoros konvoj utolsó járműve manőverét már nem tudta befejezni, ezért a szemközti forgalmi sávban haladó személygépkocsi az útpadkára lehúzódott. Az útpadka megdobta a járművet, ami áttért a szemközti sávba, ahol frontális összeütközött egy személygépkocsival.

A baleset következtében a vétlen személygépkocsi középkorú sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.