Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2020. Február 17. 19:16, hétfő | Helyi
Forrás: Karcagi Hírmondó

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Lejátszotta első edzőmérkőzését a karcagi labdarúgó-csapat.

Lejátszotta első edzőmérkőzését a karcagi labdarúgó-csapat. A Szentannai műfüves pályáján a vendégek biz-tosan nyerték a találkozót.

A hazai csapat az alábbi ösz-szeállításban vette fel a küzdelmet: Belényesi - Burai, Orosz, Terjék, Domokos A., Szivós G., Szentannai, Lázók S., Balajti, Nagy R., Vas.Csere:Ballók.Edző:Orosz István.

Orosz István edző tájékoztatta televízinókat :- Az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk, elől és hátul is. A második félidőben jobban össz-pontosítottunk, és így alakult ki a végeredmény.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 11:54, vasárnap | Helyi

Lebukott a tiszaburai férfi

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszaburai lakos ellen.

2020. Április 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A szombati balesetről...

Egy helyi lakos elindulását követően nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárnak, ami elé kihajtott és összeütköztek.

2020. Április 04. 09:56, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.