Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. November 19. 17:07, csütörtök | Helyi

ELSŐ ÁLDOZÓS DIÁKOK

ELSŐ ÁLDOZÓS DIÁKOK

Misi testvér a Szent Pál Marista Általános Iskola tagja arról számolt be stábunknak, hogy milyen módon történik az iskolában az első áldozás.

Mint megtudtuk, a negyedik osztályos tanulók vesznek ebben részt. Hetente, három hittan órájuk van azoknak a gyermekeknek, akik erre az eseményre készülnek. Idén a negyedik osztályosok közel fele első áldozott le.

-A gyermekek erre az alkalomra nagyon készülnek. Sokan komolyan veszik és valóban meghatja őket-fogalmazta meg gondolatait Misi testvér.

Ahogyan elmondta a szülők partnerei és támogatói ennek az események. Ahogyan a testvér elmondta bízik abban, hogy jövőre még több tanuló vesz részt majd a negyedikesek közül, az első áldozás meghitt pillanatain.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 23. 17:13, hétfő | Helyi

Okos ingázás

Az EURÓPAI UNIÓ Közép-Európai országokra 2017-ben regionális pályázatot irt ki azzal a céllal, hogy a régiókra alkalmazható tanulmány készüljön az okos ingázás megvalósítására.

2020. November 23. 14:41, hétfő | Helyi

IDÉN IS DÍJJAZTÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTEKET

Az elismerések biatorbágyi átadóján az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy a program az otthoni kertgazdálkodást népszerűsíti.

2020. November 23. 14:38, hétfő | Helyi

VÁSÁROLJUK HAZAI ÉS HELYI TERMÉKEKET

A magyar áruk vásárlására ösztönző \\\"Vedd a hazait! Védd a hazait!\\\" mozgalom őszi televíziós reklámkampánnyal folytatódik. Ehhez a mozgalmhoz csatlakozik híradónk is.

2020. November 23. 14:35, hétfő | Helyi

Heti állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: