Városlista
2021. május 16, vasárnap - Botond, Mózes

Hírek

2020. Október 21. 17:13, szerda | Helyi

ÉPÜL AZ ÚJ PIACTÉR KARCAGON

ÉPÜL AZ ÚJ PIACTÉR KARCAGON

Szepesi Tiborral, Karcag város polgármesterével az új piactér kivitelezéséről és megvalósításáról beszélgettünk a kivitelezés helyszínén

Nyáron vette kezdetét, az új piactér kivitelezése, amely elkészültét követően egy új, fedett elárusítóhelyet jelent majd a karcagi piac árusai és vevői részére, amely összeköttetésben lesz a meglévő piaccsarnokkal.


-Jelenleg az esőelvezető csatornákat, lefolyókat építik be, majd természetesen folytatódnak a még hátralévő munkálatok úgymint, a zöld felületek kialakítása, amely magának a helynek a jellegét is meg fogja határozni. Sokkal nagyobb zöld felületet fogunk visszaadni a város lakosságának, mint ami eddig a megszokott volt, és amelyKarcagot jellemezte. Külön öröm számunkra, hogy mindez 100%-os pályázati forrásból valósulhat meg-mondta el a városvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 15. 11:21, szombat | Helyi

Súlyosították az élettársa orrát törő kenderesi férfi büntetését

A Szolnoki Törvényszék 2021. május 7-én meghozott másodfokú döntésében 90 nap elzárásról 1 év börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra súlyosította a vádlott büntetését.

2021. Május 15. 08:42, szombat | Helyi

A KÖZÖSSÉGI OLDAL BUKTATTA LE A RABLÓT

A gyanúsított még a bűncselekmény helyszínén sem tudott lemondani arról, hogy ne látogasson el egy közösségi oldalra. A kft. egyik számítógépén lépett be a virtuális térbe – ez lett a veszte.

2021. Május 15. 08:08, szombat | Helyi

LAKOSSÁGI KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLT A POLGÁRMESTER

Szepesi Tibor polgármester, a Karcag Televízióban „A polgármester válaszol” című műsor vendégeként, a lakosság által feltett kérdésekre válaszolt

2021. Május 15. 08:02, szombat | Helyi

PÉLDAÉRTÉKŰ MUNKA A MARISTÁSOKNÁL

Az elmúlt időszakban nagyon szép országos elismerést kapott a Szent Pál Marista Általános Iskola. Hogy mi is ez pontosan, arról Dánielné Kacsó Andrea igazgatót kérdeztük.