Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. Október 21. 17:13, szerda | Helyi

ÉPÜL AZ ÚJ PIACTÉR KARCAGON

ÉPÜL AZ ÚJ PIACTÉR KARCAGON

Szepesi Tiborral, Karcag város polgármesterével az új piactér kivitelezéséről és megvalósításáról beszélgettünk a kivitelezés helyszínén

Nyáron vette kezdetét, az új piactér kivitelezése, amely elkészültét követően egy új, fedett elárusítóhelyet jelent majd a karcagi piac árusai és vevői részére, amely összeköttetésben lesz a meglévő piaccsarnokkal.


-Jelenleg az esőelvezető csatornákat, lefolyókat építik be, majd természetesen folytatódnak a még hátralévő munkálatok úgymint, a zöld felületek kialakítása, amely magának a helynek a jellegét is meg fogja határozni. Sokkal nagyobb zöld felületet fogunk visszaadni a város lakosságának, mint ami eddig a megszokott volt, és amelyKarcagot jellemezte. Külön öröm számunkra, hogy mindez 100%-os pályázati forrásból valósulhat meg-mondta el a városvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 17:40, kedd | Helyi

27-ről 5 százalékra csökkentik az elviteles ételek áfáját az éttermekben.

A kiszállított étel áfája 5 százalék lesz, de a szállítás díja marad 27 százalékos áfával terhelt tétel, így a számlán mindkét tételnek szerepelnie kell.

2020. November 24. 17:36, kedd | Helyi

TÖBB DOBOGÓS SIKER

A Györffy István Katolikus Általános Iskola nyolcadikosa, Sz. Nagy János angolból és matematikából országos versenyeken több dobogós sikert ért el.

2020. November 24. 17:30, kedd | Helyi

Traktort loptak egy tanyáról, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két férfit, akik trélerrel szállították el a kiszemelt járművet.

2020. November 23. 17:13, hétfő | Helyi

Okos ingázás

Az EURÓPAI UNIÓ Közép-Európai országokra 2017-ben regionális pályázatot irt ki azzal a céllal, hogy a régiókra alkalmazható tanulmány készüljön az okos ingázás megvalósítására.