Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Február 12. 18:11, kedd | Helyi

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

180 millió forinttal támogatja a Magyar Kormány a Tiszafüredi Városi Strandfürdő modernizálását, jelentette be Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Ujvári Imre a település polgármestere.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Tiszafüred fejlődése töretlen, a természeti adottságoknak, a kerékpáros centrumnak köszönhetően a térség a nyári szezonban jelentős turisztikai erővel bír, azonban az elmúlt 20 évben nem történt fejlesztés a fürdőkomplexumban, igy a Tisza- tó fővárosa lépéshátrányba került az őszi, téli időszakban népszerű gyógyturizmus szempontjából. Az elnyert forrás lehetőséget biztosít arra, hogy elinduljon egy család és gyermekközpontú, uszodával ellátott gyógyfürdő újratervezése és 2-3 éven belül a helyi igényeket is kielégítő, a főszezonon kívüli kikapcsolódást, gyógyulást elősegítő fürdő várja majd a térségbe érkezőket.

KOVÁCS SÁNDOR országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)

- Tiszafürednek a fő attrakciója továbbra is a Tisza. Hiszen egyedülálló értéket képvisel, a turisták e miatt jönnek, de azokat a szolgáltatásokat amit egy turistát akár egy hűvös időben, télen, tavasszal vagy ősszel ki tud szolgálni azokat is kell fejleszteni. Fejleszteni kell a szálláslehetőséget, a gasztronómiai kultúrát és természetesen a termálfürdővel is ide tudjuk vonzani azokat a turistákat akik nem csak a jó idő nem csak a nyár, hanem akár a téli időszakban is meglátogatják a Tiszát, a Tisza-tó fővárosát, Tiszafüredet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 20:15, péntek | Helyi

Nagyon fontos számunkra Karcag

Az október 13-ai önkormányzati választások tétjét nem szabad lebecsülni - hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter a Dérynében tartott lakossági fórumon.

2019. Szeptember 20. 18:23, péntek | Helyi

Karcagi rendőrök nyerték meg a versenyt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság IV. alkalommal rendezte meg megyei bűnügyi technikusi versenyét Szolnokon.

2019. Szeptember 20. 17:58, péntek | Helyi

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel, segítsünk Péternek ...

2019. Szeptember 20. 17:40, péntek | Helyi

FONTOS A REGGELI ÉTKEZÉS

A szakemberek szerint a legfontosabb étkezés a reggeli, amelynek energia-bevitelünk 20%-át kellene biztosítania.