Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Július 27. 18:34, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

FOLYTATÓDOTT A HATÁRVADÁSZ TOBORZÁS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

FOLYTATÓDOTT A HATÁRVADÁSZ TOBORZÁS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

Most a Mezőtúri Rendőrkapitányság négy településén tájékoztatták a rendőrség munkatársai az érdeklődőket a szerződéses határvadász képzésről, a jelentkezés feltételeiről.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság négy településén – Mesterszálláson, Mezőhéken, Kétpón és Túrkevén – felállított toborzó standoknál 2022. július 26-án tájékoztatták a rendőrség munkatársai az érdeklődő állampolgárokat a szerződéses határvadász képzésről. A helyi lakosok a toborzó kollégáktól első kézből kaptak információt a jelentkezés feltételeiről, a képzésről, a szolgálatellátásról, valamint az illetményről és egyéb juttatásokról. Az érdeklődők jelentkezési egységcsomagot kaptak, ami a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A határvadász toborzáson túlmenően a bűnmegelőzés is szerepet kapott a négy településen, hiszen a prevenciós szakemberek figyelmének fókusza ez alkalommal a nyár veszélyeire irányult. A helyiek információt kaptak a vizek veszélyeiről, a strandbiztonságról, a vagyonvédelemről. Ugyancsak kiemelt érdeklődés kísérte a rendőrség BikeSafe programját, amely keretében az ingyenes országos adatbázisba 20 kerékpár regisztrálását végezték el az egyenruhások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:10, péntek | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KUNSZÖVETSÉG EGYESÜLET

A közgyűlésen az egyesület 2023. évi működésről és a 2024. évi programtervről a szervezet elnöke számolt be.

2024. Május 17. 12:07, péntek | Helyi

ELBÚCSÚZTAK A GIMIS DIÁKOK

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium végzős tanulói vettek búcsút a gimnáziumtól.

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.